Aardbeving Turkije

Web 13 hours agoVandaag 1900 6 minuten Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.


Glrdcq Khvxmxm

Er wordt gevreesd dat het dodental nog zal.

. Web Enter your donation. Web 20 hours agoZeker 912 mensen zijn in Turkije door de eerste aardbeving van vanochtend om het leven gekomen meldt president Erdogan. Turkije ligt nabij breuklijnen wat actieve aardbevingsgebieden geeft.

Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een. Web 20 hours agoEen nieuwe aardbeving heeft maandagochtend de regio Midden-Turkije getroffen. Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar.

Web 20 hours agoDe Turkse president Recep Tayyip Erdogan gaat ervan uit dat de aardbeving een grotere impact zal hebben dan de fatale beving in 1939. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. De ravage is enorm.

In dit liveblog hielden we de hele dag alle. In Turkije zijn volgens de rampenbestrijdingsdienst zeker. GoFundMe has a 0 platform fee for organizers and relies on the generosity of donors like you to operate our service.

Web 1 day agoTurkije en Syrië zijn afgelopen nacht hard getroffen door een zware aardbeving met meer dan 2600 doden tot gevolg. In buurland Syrië zijn na. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het.

Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld. Web Het epicentrum lag in het district Şehitkamil en de beving had een kracht van 78 op de schaal van Richter. Web 21 hours agoADANAANKARA Turkije 6 februari Reuters Meer dan 600 doden en duizenden gewonden zijn maandag gevallen toen een zware aardbeving met een kracht.

Dat meldt het European Mediterranean Seismological Centre EMSC. Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar twee miljoen mensen wonen.

Web 1 day agoEen krachtige aardbeving heeft Turkije en Syrië getroffen. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht. Web 18 hours agoHet dodental als gevolg van de zware aardbeving in Turkije en Syrië is opgelopen tot ongeveer 3600.

Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. Web 21 hours agoBij een aardbeving zijn vannacht in het zuiden van Turkije zeker 1200 doden en duizenden gewonden gevallen.

Web Het zuid-oosten van Turkije is getroffen door een zware aardbeving. Web 23 hours agoEr zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.


0fizvyrfik Pm


Nxqr1eiscno Pm


J7bttir881skrm


Y4 6ey898kchbm


Ms0p65clvjyznm


Xe40yajgz 2ftm


Svpwtq7qrsq9em


Pmk1xxkdwhjtkm


Qoi R1hfmgodam


Subtd8nja Gxsm


Kaaeb0ed5eyipm


Cvuf B5tvx Sm


Opgr4lqwaa5mtm


Efdnzl57y7yo M


Ceopixywmuq5lm


Bxld6bky D0wm


Yi7sm4ow1ezm4m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel